Δεσμεύομαι στις γυναίκες του κόσμου…

Δεσμεύομαι στις γυναίκες του κόσμου …

Να καλλιεργήσω ιερή αδελφότητα, τιμώντας τόσο τον εαυτό μου, εσένα, και όλες τις γυναίκες.

Θα πάρω μια θέση για τα δικαιώματα μας , την ασφάλεια, την ευημερία και την ισότητα μας.

Θα σταθώ στο πλευρό σας, αν ποτέ είστε θύμα εκφοβισμού ή ντροπιασμένες, αν σας αντιμετωπίζουν χωρίς ευγένεια και σεβασμό.

Θα τιμήσω, θα θρέψω και θα λατρεύω το θηλυκό μέσα μας, γιορτάζοντας τους φυσικούς ρυθμούς των κορμιών μας και τη φύση, τη σοφία της διαίσθησης μας, τη καθοδήγηση των συναισθημάτων μας, και τη δημιουργική μαγεία του οράματός μας.

Θα σας υποστηρίξω στο να θυμηθείτε την αλήθεια σας, να δείτε τις χάρες σας, την ομορφιά και τη σοφία – να συνδεθείτε με το σκοπό και τα όνειρά σας.

Θα σας εκτιμήσω και θα σας υποστηρίξω στην αποτίμηση του εαυτό σας μέσα από την υποστήριξη της αξία σας, τη σοφίας και των αναγκών σας.

Θα τιμήσω ότι έχετε διαφορετικούς τρόπους διαβίωσης από μένα, διαφορετικές πεποιθήσεις, προτιμήσεις, αξίες και ανάγκες. Θα είμαι ανοικτή για να μάθω μέσα  από τις διαφορές μας, χωρίς να κάνει λάθος ή κακό καμιά μας.

Θα τιμήσω και θα σεβαστώ τη σοφία και την αξία όλων των φάσεων της ηλικίας, το σχήμα του σώματος, την υγεία, και τις ικανότητες.

Θα μιλήσω με θάρρος εάν δω μοτίβα σχέση ή συμπεριφορές που βλάπτουν τη σωματική, διανοητική ή συναισθηματική σας ευεξία, ενώ παράλληλα θα τιμώ το χρόνο σας, το ταξίδι και τις επιλογές σας.

Θα είμαι ανοικτή για να λάβω τα σχόλιά σας σχετικά με τις σχέσεις μου και τις συνήθειες μου, να είμαι ταπεινή στο οτι μπορεί να αντιστέκομαι στην αλήθεια, και θα ελέγχω με την εσωτερική μου καθοδήγηση, πριν λάβω οποιαδήποτε μέτρα.

Θα αγαπάω τα μυστικά σας και θα τα φυλάω με ιερή εμπιστευτικότητα.

Εγώ δεν θα εξαπλώσω κουτσομπολιά, φήμες ή διαιωνίζοντα δράματα, δε θα πω άσχημα πράγματα για εσάς σε άλλους, ούτε κακά πράγματα για άλλους σε εσάς. Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια μου ως ιερό δημιουργικό εργαλείο για να συνδεθείτε, να εμπνευστείτε, να συνεργαστείτε, και να φωτιστείτε.

Θα σας δώσω αυθεντικά κοπλιμέντα, θα σας υποστηρίξω όσο μεγαλώνετε,θα σας αγκαλιάζω  όταν το θέλετε, θα σας φροντίζω όταν δεν είστε καλά, θα αγκαλιάσω τα δάκρυά σας, και θα ενθαρρύνω τη ζωντάνιας σας.

Θα είμαι ευγενική και με σεβασμό θα συμμερίζομαι τις αντανακλάσεις μου μαζί σας για πράγματα που δεν τα αισθάνομαι καλά ή δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου, τα όρια ή τις επιθυμίες μου. Θα κάνω το καλύτερό μου για να μην αποσυνδεθείτε, τιμωρηθείτε, σας ενοχοποιήσουν ή σας διώξουν μακριά.

Όταν θα μοιράζεστε τις προκλήσεις σας μαζί μου θα επιδιώξω να είμαι πλήρως παρόν, να ακούσω, να κάνω ερωτήσεις και να επιβεβαιώσω μαζί σας το πώς θα θέλατε να σας υποστηρίζουν. Θα συντονιστώ με τον εαυτό μου για να εξασφαλίσω ότι είμαι στη διάθεσή σας για να προσφέρω την υποστήριξη που επιθυμείτε και δε θα κρίνω τον εαυτό μου εαν δεν είμαι. […]

[…] Είμαι αδελφή σου. Σε βλέπω, σε ευχαριστώ, σε νοιάζομαι.

Σχετική εικόνα

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο http://globalsisterhood.org/

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: