Χρόνος με τα παιδιά με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Η Zingyland είναι μία πολυγλωσσική εφαρμογή (app) που δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων entrepreneurs με στόχο να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου ψυχαγωγία και εκπαίδευση, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια για παιδιά 0-8 ετών.

zingyland-intro

Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει τους μικρούς μας φίλους. Η εμπειρία στο ZingyLand application βασίζεται στο τρίπτυχο Διαβάζω – Παίζω – Κερδίζω. Κάθε ιστορία συνοδεύεται δωρεάν από 3 εκπαιδευτικά παιχνίδια και μετάλλια επιβράβευσης. Η ZingyLand είναι μια εφαρμογή που ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα, καθώς απευθύνεται σε όλες τις Αγγλόφωνες, Γαλλόφωνες, Ελληνόφωνες και Ισπανόφωνες χώρες.

Βραβείο «Best Family Application»
Ήδη η εφαρμογή ZingyLand απέσπασε το βραβείο Best Family Application για την Ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο Mobiles & Apps Awards 2014. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε δωρεάν από το iPad σας, ενώ από τον Οκτώβρη θα είναι διαθέσιμη και στο android store.

ZingyLand_categories

Πλοήγηση στη Zingyland

Δυνατότητα ανάγνωσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους:
-Διάβασέ μου: Αφήγηση και πλήρης διαδραστικότητα με κινήσεις του παιδιού
-Διαβάζω μόνος μου: Χωρίς αφηγητή και πλήρης διαδραστικότητα με κινήσεις του παιδιού
-Αναπαραγωγή: Αφήγηση χωρίς διαδραστικότητα, σε μορφή ταινίας

Εκπαιδευτικά παιχνίδια:
Κάθε ιστορία του ZingyLand app συνοδεύεται από 3 δωρεάν παιχνίδια: παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας των μικρών μας φίλων.

Μετάλλια:
Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει 4 μετάλλια επιβράβευσης. Την πρώτη φορά που το παιδί θα ολοκληρώσει την ανάγνωση του παραμυθιού ή τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά παιχνίδια, κερδίζει το αντίστοιχο μετάλλιο Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή Ζωγραφικής. Όταν ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες ενός βιβλίου, κερδίζει πλέον το μεγάλο μετάλλιο του παραμυθιού. Όλα τα μετάλλια αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη του.

 

Πώς επιλέγω τα παραμύθια;
Μπορεί κανείς να επιλέξει τα παραμύθια είτε ανά ηλικία, είτε να διαλέξει από κάποια από τις διαθέσιμες κατηγορίες:
-Κλασσικά
-Όνειρα Γλυκά
-Διαβάζω και μαθαίνω
-Περιπέτειες
-Η Πόλη μας
-Ο Πλανήτης μας
-Αξίες και Συναισθήματα
-Μουσική & Χρώματα
-Ένας μαγικός κόσμος

Υπάρχουν 9 μοναδικές κατηγορίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για την σωστή διαπαιδαγώγηση κάθε παιδιού έως 8 ετών. Αγαπημένες κατηγορίες των γονέων έχουν ήδη αναδειχθεί οι παρακάτω κατηγορίες:

Διαβάζω & Μαθαίνω :
Στην κατηγορία Διαβάζω & Μαθαίνω όλες οι ιστορίες είναι προσανατολισμένες σε εκπαιδευτικά θέμα όπως τα σχήματα, τα χρώματα, οι αριθμοί και πολλά άλλα. Σας προτείνουμε να διαβάσετε τα παραμύθια με τίτλους «Μετράω ως το δέκα», «Μια πόλη άνω κάτω» και «Οι μέρες της εβδομάδας».

Όνειρα Γλυκά:
Στην κατηγορία Όνειρα Γλυκά υπάρχουν νανουρίσματα που βοηθούν τα παιδιά να ηρεμήσουν πριν κοιμηθούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν παραμύθια όπως «Το βατραχάκι και το αστεράκι» καθώς και «Το τυχερό Αστεράκι» που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Για Γονείς: Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

 

Το διαβάσαμε: infokids.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: