Έχετε ανήλικα παιδιά; Γλίτωστε φόρο.

Κορίτσια μόλις το είδα να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σκέφτηκα οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας.

Όσες έχετε ανήλικα παιδιά ή ενήλικα προστατευόμενα θα πρέπει να τα υποβάλετε στη φορολογική σας δήλωση. Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να συμπληρωθεί:

  • Σε περίπτωση ανηλίκου, πρέπει να αναγραφούν τα στοιχεία του (όνομα, έτος γέννησης και ΑΜΚΑ) στο πίνακα 9 στη σελίδα 4 της δήλωσης.
  • Σε περίπτωση άνω των 18 ετών και προστατευόμενο μέλος,πρέπει να αναγραφούν τα στοιχεία τουςστον πίνακα 9 στη σελίδα 4 και επιπλέον πρέπει  να λάβουν Α.Φ.Μ.  και να δηλωθούν στη φορολογική δήλωση του προστάτη με ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.
  • Σε περίπτωση άνω των 18 ετών που δεν είναι προστατευόμενα μέλη, ακόμα κι αν δεν έχουν δικό τους εισόδημα, πρέπει να υποβάλλουν δική τους φορολογική δήλωση.

Φέτος οι δηλώσεις κρύβουν πολλές παγίδες για αυτό είναι καλό να έχουμε τα μάτια μας 14 γιατί αυτοί θα μας πάρουν και τα βρακιά!! Φορολογούνται τα πάντα. Καταθέσεις, τόκοι (ακόμα κι αν είσαι συνδικαιούχος σε βιβλιάριου άλλου) παιδιά, σκυλιά, ΔΕΗ ..έχουν τρελάθει κορίτσια!! Πίστευω οτι έχουν σχέδιο ολικής εξολόθρευσης!!

Στο παρακάτω link θα δείτε όλες τις παγίδες για τη δήλωση του 2013 και πως θα τις αποφύγουμε: http://www.real.gr/Files/Articles/Document/236539.pdf

Φυσικά επειδή με αυτούς δεν υπάρχει μπέσα, μπορεί τελευταία στιγμή να υπάρξει κάποια αλλάγη και να μην ισχύει τίποτε απο όλα αυτά, αλλά παρόλα αυτά ας είμαστε ενημερωμένες κι ας παραμείνουμε αισιόδοξες!  Ελπίζω  να είναι τα τελευταία «άδικα» λεφτά που δίνουμε!.

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το με τις φίλες σας, θα το εκτιμούσα..:-)

Πηγή: fimes.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: